Gespot! Unieke sterrenhemelposters van MrStarskyAmsterdam

Wil jij heel graag een speciaal en uniek kraamcadeau geven? MiniMe’s Sarah tipt de prachtige sterrenhemelposters van MrStarskyAmsterdam!

Zoek jij een heel speciaal kraamcadeau? Of wil je zelf graag iets bijzonders kopen voor je newborn? Ik tip graag de unieke sterrenhemelposters van MrStarskyAmsterdam!

Wanneer er in mijn omgeving een kindje geboren wordt, vind ik het altijd best lastig om een leuk kraamcadeau te geven. Natuurlijk zijn alle kersverse ouders dolblij met een cadeaubon, maar erg origineel is het niet. Ik stuitte op de geboorteposters van MrStarskyAmsterdam en ben echt mega enthousiast!

Unieke geboorteposter van de sterrenhemel

Bij MrStarskyAmsterdam kun je een sterrenhemelposter bestellen van alle onvergetelijke momenten, zoals de geboorte van een kindje. Op de poster zie je hoe de sterren stonden op die specifieke plek en dat exácte moment. De sterrenhemel ziet er altijd anders uit, afhankelijk van waar op aarde je bent en wanneer je precies omhoog kijkt. De poster is dus altijd uniek, net als jouw baby!

Ik kreeg twee posters toegestuurd, eentje voor Maud en eentje voor Mink. Ik kreeg gewoon een beetje kippenvel toen ik het zag; hoe mooi is het om de stand van de sterren te zien, precies op de minuut dat mijn kids ter wereld kwamen? Heel speciaal! Ze staan daarnaast ook onwijs tof in hun kamers.

Geboorteposter zelf ontwerpen

Er zijn vijf illustratiestijlen waaruit je kunt kiezen, zodat er altijd wel een stijl is die in jouw baby- of kinderkamer past. Sinds kort werkt MrStarskyAmsterdam ook samen met de talentvolle Amsterdamse mode-illustrator Sella Molenaar, die prachtige ontwerpen maakte die ook in je interieur passen! Zo kun je de sterrenhemelposters ook in je woonkamer ophangen.

Naast de stand van de sterren is er onderaan de poster ruimte voor de naam van het kindje (of eigen verzonnen titel van de gebeurtenis), de praktische informatie (datum/tijd/plaats) en eventueel een mooie quote of wens. De poster is verkrijgbaar in drie verschillende formaten en je kunt er ook een wissellijst bij bestellen. Wel zo handig! 

Leuk is ook dat je een datum in kunt voeren van járen geleden, dus je kunt ‘m ook later nog cadeau doen of zelf kopen. Sowieso ga je indruk maken als je hiermee aankomt!

Je bestelt de unieke (geboorte)posters op de website van MrStarskyAmsterdam. Bekijk hier de collectie met alle posters!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MrStarskyAmsterdam.

Door

19 april 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.