Quooker in de keuken! De voordelen voor mom's op een rij!

Een Quooker met kinderen een handig idee? Oh ja echt wel! Lees de voordelen hier waarom ik zo blij ben met onze Quooker en wat ik ermee doe!

Advertorial

Een Quooker met kinderen een handig idee? Oh ja echt wel, lees hier de voordelen! Ik ben helemaal fan geworden van deze lifehack van de eeuw: een Quooker. Ja het klinkt misschien een beetje overdreven. Maar in onze nieuwe keuken hebben we nu zo'n prachtige kraan geïnstalleerd en ik kan niet meer zonder! Lees waarom ik een Quooker zo handig vind met kids!

Zoals je misschien weet zijn we net verhuisd. Na een jaar een heftig verbouwen, zijn we in ons droomhuis getrokken! Nu ben ik écht niet een geweldige culinaire chef. Ik hou van goed eten, maar doordeweeks sta ik écht geen uren in de keuken. Hoe korter hoe beter. Nou en dat is precies waarom ik zo blij ben met deze Quooker. Wij hebben gekozen voor een Quooker Flex, met zo'n uittrek slang. Was ik hier maar eerder achter gekomen! Hieronder even in het kort de redenen waarom ik zo fan ben!

Breek je kookrecord

Zoals ik als zei, vind ik het doordeweeks fijn om het eten snel op tafel te zetten. Ik ben een ster in het snelkoken, al zeg ik het zelf. Ik kan er zelfs een wedstrijd van maken. Mijn record met de Quooker heb ik meteen verbroken. Je aardappelen, pasta, of wat dan ook kookt gewoon meteen en dat scheelt zoveel tijd! Wat denk je van een eitje 's ochtends?

Clean aanrecht policy

In onze nieuwe keuken heb ik een clean aanrecht policy. Nee het lukt niet altijd (meestal niet). Maar toch vind ik het heel fijn als er niet teveel zooi staat. Daarom ben ik zo blij dat ik ook geen waterkoker meer hoef neer te zetten op het aanrecht. Dat scheelt echt!

LOVE het DESIGN

Ja, kom op het oog wil ook wat. Het design van deze kraan, daar ben ik al helemaal verliefd op. Aangezien ons kookeiland een beetje naar voren komt kan ik het zelfs vanuit de woonkamer zien. Dus, ja ik wilde graag een designkraan!

UItkoken is een makkie

Ons tweede kindje wordt bijna geboren. Ik weet met Maud nog goed dat het uitkoken best wel een klus is. Nu kan ik binnen no time water laten koken en alles uitkoken! Lijkt me fantastisch!!

Is een Quooker wel KINDVRIENDELIJK?

Ik had mijn bedenkingen. Een Quooker in huis met kleine kids? Is dat nu wel zo handig. Maar je zult zien hoe easy het is. Ik moet aan iedereen die bij ons komt het uitleggen hoe ze heet water uit de kraan krijgen, laat staan voor die kleintjes. Die krijgen dat niet voor elkaar!

Gootsteen schoon houden

Wij hebben gekozen voor een Quooker Flex met zo'n uittrekslang. Dat is super fijn om alle hoekjes van je gootsteen goed schoon te houden!

Bedankt Quooker voor het samenwerken met deze post! Ondanks dat dit een gesponsorde post is, is mijn mening 100% waar. Alle voordelen van deze handige Quooker kraan merk ik dagelijks! 

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie