Het nieuwste van het nieuwste: autostoeltje met airbag

Dit is zó slim, dat daar niet eerder aan gedacht is! Maxi-Cosi lanceert een nieuw autostoeltje en het heeft alles in zich om de allernieuwste músthave voor ouders te worden.

Advertorial

Als het om de veiligheid van je kindje gaat, kun je niet ver genoeg gaan toch? Daarom zijn we heel enthousiast over de nieuwste uitvinding van Maxi-Cosi: het allereerste autostoeltje mét airbag in de schouderbanden. Waarom is daar nou niet eerder aan gedacht? 

Maxi-Cosi airbag autostoeltje 

Een autostoeltje met airbag is natuurlijk zo gek nog niet. Want waarom heb jij voorin wel airbag en je kleine achterin niet? Naast dat dit dus een super veilig stoeltje moet zijn, zijn de looks ook nog eens dik in orde. Dit autostoeltje, geschikt voor kinderen tussen de 61 en 105 cm groot (wanneer ze de draagbare Maxi-Cosi baby autostoel ontgroeid zijn en goed zelfstandig kunnen zitten) is in het zwart, grijs en een mooie blauwtint te krijgen. 

Hoe werkt het?

De airbags zitten in de driepuntsgordel en blazen bij een botsing super snel op. Omdat door de airbags het hoofdje en het nekje zachtjes worden opgevangen, is er veel minder kracht op de nekwervels van je kindje. De airbags lopen ook snel weer leeg, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je kleintje geen lucht meer krijgt. 

Nieuwsgierig naar alle details en bijzondere features? Je leest het hier

Pluspunt

Je kindje in de autostoel zetten is soms zo makkelijk nog niet. Maxi-Cosi kent die strijd ook! Dit autostoeltje kan daarom 360° draaien waardoor je kindje vastmaken super easy is. Je draait de stoel gewoon een kwartslag naar de deur, zet je kind er in, en zodra de gordels vastzitten, draai je de stoel weer naar voren. Easy peasy! Zeg maar dag tegen al dat geklungel. Je kunt het stoeltje hierdoor ook gebruiken om je kindje achterwaarts te vervoeren. 

Deze nieuwe Maxi-Cosi autostoel is vanaf deze week te krijgen bij babyspeciaalzaken en natuurlijk online! 

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie