De nieuwe Stokke Tripp Trapp kleuren - deze koos ik!

De iconische Stokke Tripp Trapp kinderstoel is in nieuwe kleurtjes te krijgen. Ik viel voor de nieuwe pastelgroene kleur. Kijk je mee?

De Stokke Tripp Trapp is toch wel de kinderstoel onder de kinderstoelen. Onlangs werden er nieuwe vrolijke kleurtjes gelanceerd! Zoals je weet ben ik pas verhuisd en daarom vond ik dat aan onze nieuwe eettafel in ons nieuwe huis ook een nieuwe mooie stoel voor Maud op zijn plaats was. Ik ging voor pastelgroen. Kijk je mee? 

De pastelgroene (Moss Green) Tripp Trapp staat mooi te zijn in onze nieuwe keuken! 

Stokke Tripp Trapp in groen en roze

Naast deze mooie kleur (mijn favo, obviously) is de Tripp Trapp is er nu ook in een wat stoerdere, warme kleur groen: Forest Green. Past mooi bij de botanische trend die nu helemaal hot is! En er is een gave roze kleur: hoe leuk als je een meisjesmama bent. Een touch of pink misstaat nooit in je huis, als je het mij vraagt. 

De babyset ligt al op zolder

Wat ik zo fijn vind aan deze kinderstoel is dat je 'm zo lang kunt gebruiken. Als je kindje groot genoeg is haal je de 'beschermbeugel' weg en heb je gewoon een mooie stoel aan tafel voor je kleuter of kind. Zoals je ziet gebruiken wij de stoel voor Maud al echt als stoel, zonder babyset. En daarop voelt ze zich een echte grote meid!

Alle nieuwe tripp trapp kleuren bij elkaar

Welke kleur is jouw favoriet?

Door

27 juli 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.