De beste Black Friday-deals voor moms (to be)

De beste Black Friday-deals voor moms (to be)

Het is Black Friday! Wij speurden het internet af op zoek naar de beste deals en kortingen voor alle moms (to be)!

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: vrijdag 26 november is Black Friday! Dat betekent dat je bij héél veel (web)shops met héle hoge kortingen kunt shoppen. Een ideaal moment om je favo make-upspullen die normaal eigenlijk veel te duur zijn of baby-artikelen voordelig in te slaan. Dit zijn de beste Black Friday-deals!

Wat is Black Friday?

Waar komt de term Black Friday eigenlijk vandaan? Black Friday is in Amerika de vrijdag na Thanksgiving. De meeste mensen zijn dan vrij en dus hebben ze alle tijd om inkopen te doen. Black Friday geldt in de VS als een soort startschot voor de kerstinkopen. Om mensen te lokken, wordt er door heel veel winkels gestunt met de prijzen. Inmiddels is Black Friday ook in Nederland een feit!

De beste Black Friday-aanbiedingen

Zie jij ook door de Black Friday-bomen het bos niet meer? Wij speurden het internet af naar de beste deals voor moms (to be)! Babyspullen, geuren, spelletjes, babydoekjes... sla je slag!

8 Dagen lang korting bij bol.com

Bol.com heeft besloten dat het niet één dag Black Friday-aanbiedingen heeft, maar wel acht! Elke dag staat er een andere categorie in the spotlights. Huis & Klussen, Speelgoed, Dagelijkse verzorging, Baby & kind en ga zo maar door... Inslaan met die hap!
Shop hier bij bol.com >>

20% korting op het hele assortiment van The Little Green Bag

Heb je al tijden een mooie luiertas op het oog? Of een mooie everyday handbag? Dan is Black Friday wel dé dag om je slag te gaan slaan bij The Little Green Bag! Zij hebben een heerlijke korting van 20 procent op alle items. 
Shop hier bij The Little Green Bag>>

 

20% Korting op alles bij Kidsdeco.nl

Heb je nog niet je hele baby-uitzetlijst bij elkaar of kan de kinderkamer wel een make-over gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij één van onze favo webshops Kidsdeco.nl! Hier vind je alles wat je nodig hebt voor baby en kind. 
Shop hier bij Kidsdeco.nl >>

20% Korting op alles bij Partydeco.nl

Die mooie 20% korting op álles geldt ook voor het zusje van Kidsdeco.nl: Partydeco.nl! Een gender reveal party, kinderverjaardag of babyshower wordt nóg toffer met alle prachtige versieringen en decoratie van deze geweldige webshop.
Shop hier bij Partydeco.nl >>

Place The Moment

Korting op korting? Dat klinkt goed! Bij Place The Moment krijg je nu op de nieuwe collectie sterrenposters, 15% korting bovenop de introductieprijs! Let's do some shopping!
Shop hier bij Place The Moment >>

Place the moment poster in kinderkamer

Tot 60% korting bij Noppies

Het mooie merk Noppies doet ook mee aan Black Friday! Dat betekent dat je de mooiste zwangerschapskleding, babykleding en kinderkleding kunt shoppen met kortingen tot 60%! Het ideale moment om die mooie positiejeans te kopen en wat voedingsbeha's in te slaan. En ach, dan kan er ook nog wel een schattig pakje voor je newborn bij, toch?
Shop hier bij Noppies >>

10% korting op alles bij Babypark

Bij Babypark zowel online als in de winkels van 10% korting op alles! Bovendien zijn er speciale Black Friday Deals. Heb jij dus nog een kinderwagen, kinderstoel, meubels voor de kinderkamer of iets anders van je baby-uitzetlijst nodig? Go for it!
Shop hier bij Babypark.nl >>

Baby in bad

Tot 85% korting bij Drogisterij.net

Bij Drogisterij.net kun je een heleboel beauty- en verzorgingsproducten inslaan met heel hoge kortingen die kunnen oplopen tot wel 85%! Meteen fijn om al je faves even in te slaan!
Bekijk hier alle aanbiedingen op Drogisterij.net >>

Tot 50% korting bij Plein.nl

Wasmiddelen, luiers en billendoekjes, make-up, verzorgingsproducten... Sla ze groots in tijdens de Black Friday-week op Plein.nl waarbij de kortingen oplopen tot maar liefst 50%!
Shop hier bij Plein.nl >>

Super deals bij FonQ

Fonq is een geweldige webshop op het gebied van interieur met de mooiste merken en meest originele producten. Shop er mooie nieuwe items voor in huis of bestel je hele babykamer-set bij elkaar. Bekijk snel de acties van 20, 40 en 60% korting!
Shop hier bij fonq.nl >>

Tot 50% korting bij HEMA

Ook op HEMA.nl profiteer je van van fijne Black Friday-kortingen. Je bestelt babykleding, servies, dameskleding, toffe items voor je interieur en zelfs gebak voor hele leuke prijsjes. Elke dag komen er weer mooie aanbiedingen bij. Check it out op de website van HEMA!
Shop hier bij HEMA >>

Tot 60% korting bij ASOS

Ben je toe aan een nieuwe outfit (of twee)? Sla je slag dan bij ASOS, want daar scoor je een korting tot wel 70% op geselecteerde stijlen! Jurkjes, tops, schoenen en nog véél meer. Go for it!
Shop hier bij ASOS >>

Black friday beauty producten 

Tot 50% korting bij Blokker

Ook Blokker doet gezellig mee met de Black Friday-aanbiedingen. Profiteer nu t/m 30 november van waanzinnige deals op hun website: gourmetstellen, koffiezetapparaten, stofzuigers, Tell Sell-artikelen, enzovoort... Neem snel een kijkje!
Shop op Blokker.nl >>

Schoenmaatjes SUPERweek met 25% korting

Hebben jouw kids nog nieuwe schoenen nodig? Schoenmaatjes.com organiseert deze week de SUPERweek met maar liefst 25% korting op de hele collectie! Scoor die sneakers en laarsjes van de mooiste merken nu héél voordelig.
Shop hier bij Schoenmaatjes >>

Tot 70% korting bij Sneakers.nl

Nieuwe sneakers nodig voor jezelf of voor de kids? Dan is nú het moment om ze te shoppen, want van 23 t/m 29 november krijg je tot 70% korting op het gehele assortiment van Sneakers.nl! Ze hebben toffe merken als Nike, Dr. Martens, Timberland, HUB, Adidas, Vans en nog veel meer! Koop nu je winterschoenen of sla vast een leuk paartje in voor het voorjaar.
Shop hier bij Sneakers.nl >>

20% korting op alle IXXI's

IXXI's zijn te gek als muurdecoratie. Of je nu voor een bestaand ontwerp gaat of zelf iets samenstelt; ze geven een onwijs toffe touch aan elke ruimte. Wil jij graag een IXXI bestellen voor in de woonkamer, baby- of kinderkamer of bijvoorbeeld je hal? Sla dan nú je slag, want van 21 t/m 30 november shop je álle IXXI's met 20% korting
Shop hier bij IXXI >>

Vrouw houdt iPhone vast

Celeste Mostert

Door

26 november 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.