Gespot! Sweet heroes poppen

Ahh wat zijn ze leuk, deze Sweet Heroes poppen. En het mooie is dat niet alleen jouw kind er blij van wordt!

De Sweet Heroes poppen kunnen keer op keer van uiterlijk wisselen dankzij de speciale bijbehorende viltstiften. Even in de wasmachine en je hebt weer een blanco pop!

Inkleurbare poppen voor kids

Er is een jongens- en meidenversie, Babu en Nanu. Ze zijn niet alleen superleuk voor jouw kids, je steunt er ook een goed doel mee.

Poppen uit Nepal

Stichting My World is de maker van de poppen en heeft één doel: het goede doen. De poppen worden gemaakt in een atelier in Nepal. De mannen en vrouwen hier verdienen een goed loon voor alle liefde en aandacht die zij in de poppen steken. 

Pop voor een kind

De stichting zorgt ook dat kinderen in Nepal en kinderen die gevlucht zijn voor oorlog of andere rampen een pop krijgen. Zo kunnen zij hun eigen knuffel maken en weer even bezig zijn met iets leuks. Bekijk hier waar jij zo'n gave en eerlijke pop kan bestellen voor jou little one!

Door

23 april 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.